Programma School for Humanity Centered Leadership 2021

ChiFactum

Samen versterken we iedere dag Humanity Centered Leadership en ontwikkelen we praktische tools, webinars en opleidingen waarmee we onze leden beter kunnen helpen. Met elkaar ontsluiten we het potentieel van het menselijke bewustzijn en ontwikkelen we bewuste leiders. Leiders die klaar zijn de gewenste transformatie in de samenleving te sturen en zo bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Wij hebben onze dienstverlening verdiept en vernieuwd en daar laten we jullie graag kennis mee maken. Waar je ook voor kiest je bent en blijft altijd onderdeel van onze Learning Community. In deze unieke online Community bieden we een omgeving waar je online kan leren, ontmoeten, inspireren en reflecteren. Mocht je nog geen account hebben, ga dan naar https://community.chifactum.org/ om je gratis aan te melden. We nodigen je dan ook uit voor webinars, gratis online learnings en tools.

Er zijn daarnaast een aantal mogelijkheden, zie hiervoor ChiFactum – School for Humanity Centered Leadership. Program 2021

  1. Humanity Centered Leadership introductie opleiding. Je maakt kennis met de basisprincipes van Humanity Centered Leadership (HCL), het 5EES model en bijbehorend assessment. Mogelijkheden op 26 maart, 21 mei, 1 oktober en 19 november. De opleiding bestaat uit 1 live dag in de natuur en 2 online modules.
  2. Inner Path. Transformatie begint bij jezelf, dit is een intensieve persoonlijke reis waarin we je gedurende 7 maanden begeleiden in een verrijkende leerervaring op alle dimensies van leiderschap. We nodigen je uit om onder vakkundige begeleiding van Tanno Bregonje en Sander Tideman in een nieuw speelveld te stappen. Je verruimd jouw bewustzijn en vergoot jouw impact. We werken met de natuur, het lichaam, kunst en mythologie, om zo ook voorbij de theorie op een diepere laag inzichten te verkrijgen. Het jaarprogramma start met een driedaagse op 8, 9 en 10 april.
  3. Outer Path. Dit zijn onze online Premium leerprogramma’s. Door je aan te sluiten bij onze (Premium) Online Learning Community krijg je toegang tot al onze Outer Path modules waarin je diepgaande kennis en inspiratie kunt opdoen. De modules zijn zorgvuldig opgebouwd rondom de principes van Humanity Centered Leadership en toegespits op onze twee profielen, ‘Deep system Executive coach’ of ‘High Performance Sustainable Leadership’.
  4. Specials. Zoals een verdieping in de Resilience Mastery Method of het 5EES assessment.

Onze programma’s zijn met zorg samengesteld vanuit een holistisch perspectief. Je wordt begeleid door zeer ervaren docenten en komt in contact met thoughtleaders en experts uit de praktijk. Ben je nieuwsgierig wat ChiFactum voor jou kan betekenen en wil je nader kennis maken met de begeleiders, de inhoud en de community neem dan contact op per mail [email protected] of telefonisch 31 (0) 6 51069840

Close contact

Current position